Лечебнo заведениe

Медицински център Медика – Албена Съобщи за неточност

0 / 5
Сравни Добави към любими Принт

Медицински център Медика – Албена осигурява неотложна и специализирана медицинска помощ на територията на курортен комплекс Албена.

Медика – Албена е Медицински Спа и Уелнес център на територията на курорт “Албена” и е един от най-големите по Черноморието, като
разполага с балнеологична и поликлинична част.

МЦ „Медика-Албена“ разполага с:

лекарски кабинет оборудван с ЕКГ, манипулационна, парафинолечение: кабини за парафин, пчелен восък и фанго – апликации, кабина с оксигенатор AUDAX; хидротерапия – кабини с тангентор, вихрови, галванични и перлени вани; калолечение; зала за фитотерапия, фитнес, зала с огледала, зала – кинезитерапия, кабини по физиотерапия, инхалации и класически масажи.

В центъра се намират още: сауни и басейни с минерална вода – открит и закрит басейн за възрастни с възможност за групова водна гимнастика, един закрит детски басейн.

МЦ „Медика-Албена“ е специализиран в:

  • Опорно – двигателния апарат – с възпалителен, дегенеративен и травматичен произход в хроничен стадий, ревматичен полиартрит, подагрозен артрит, ревматоиден артрит, инфекциозни артрити с известна етиология, деформираща артроза, дископатии, рани и ортопедически операции, тендовагинити и др.
  • Периферната и централната нервна система – неврити, невралгии, полиневрити, плексити, радикулити, каузалги и др.
  • Функционални нервни заболявания ( лечението се провежда през хладните месеци на годината) – неврастения, стресови състояния, вазомоторни неврози, мигрена, умствена и психическа преумора с общо отслабване на силите и намалена работоспособност.
  • Кожни заболявания – псориазис, невродермит и уртикарии.
  • Проблем с целулит и затлъстяване.
  • Състояния на преумора и стрес.

Напишете нов коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style