25-ти Диагностично консултативен център (25-та поликлиника) се намира в гр.София – район Младост и разполага със следните специализирани кабинети:

терапевт
гастроентереолог
ревматолог
кардиолог / ЕКГ, ЕхоКардиография, 24 – часов холтер – ЕКГ запис, велотест/
ендокринолог
нефролог
алерголог – тестуване с алергени
педиатър
невролог
психиатър
хирург
съдов хирург
акушер – гинеколог
ортопед – травматолог
уролог
офталмолог
оториноларинголог
пулмолог.

25 ДКЦ разполага още с рентгенова лаборатория, клинична лаборатория, физиотерапия и хоспис.

 • Адрес София
  ж.к. Младост 3
  ул. Свето преображение 20
 • Иво

  Reply
  Rating: 1 / 5
  Недостатъци

  Ако се нуждаете от общопрактикуващ лекар ( особено, ако трябва и да е педиатър , както в моя случай. ) - 25 ДКЦ е последното място , на което трябва да отидете. Ще подмина факта, че всички общопрактикуващи лекари са свряни в едно коридорче, където особено зимно време се събират толкова много хора, че дори и да си отишъл здрав, все ще прихванеш нещо. Причината е - тясното пространство и липсата на въздух. Скъсаната мебелировка, останала навярно от 80-те също няма да коментирам. Хаоса, обаче - няма как да пропусна. Той е повсеместен, но аз ще се спра на общопрактикуващият екип от ,който имам преки наблюдения. Д-р Недялка Янкова и работещата с нея мед. сестра - нямам никакви забележки към професионалният им опит и методи на лечение, напротив - бих казал , че са страхотни. Хаоса и липсата на всякакъв ред , обаче могат да изкарат извън нерви и най-уравновесеният човек. Записване на час - може само за бебета до 2 години (въпреки, че на опашката не ги гледат с добро око и винаги стават скандали, като се появи майка с количка) . Аз нямам проблем с това и търпеливо си чакам всеки път да се изредят всички майки с бебета. Винаги си заделям поне по 2 часа, чинно си чакам реда без да роптая - така е казвам си , такъв е реда. Но когато се случи да чакам и тъкмо да ми дойде реда и да ми кажат - сега минават всички деца със ваксини, отчитане на манту или бог знае какво - Вие елате друг ден. Хубаво, но защо на го казахте , като се наредих на опашката преди час, или да го бяхте написали някъде ?! Това беше само един малък пример , показващ , че лекарите там живеят в едно отдавна отминало време. А толкова ли е сложно да въведеш едно съвременно обслужване - записване на часове, въвеждане на тикетинг система, начин за предварителна информираност на пациентите и т.н. Нооо, не - хората са на зор и си чакат, а ДЖИПИТАТА не хаят и не им се инвестират едни скромни средства за да се справят с безпорядъка и мизерията при , която работят.

 • Иванов

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Предимства

  Има всички специалности, лабораторията и рентгена работят по цял ден. Резултатите се получават още на обяд и не се чакат на другия ден, защото се извършват веднага. Много любезни и отзивчиви

Напишете нов коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style